• Novo
Relefree Podnijeti Je Palikuća Na Kampovanje Na Otvorenom Orange Ferrocerium Flint Kamen Rod Upaljač Magnezijum Hitne Opstanak Alat Veliki Veličine
zoom_in

Relefree Podnijeti Je Palikuća Na Kampovanje Na Otvorenom Orange Ferrocerium Flint Kamen Rod Upaljač Magnezijum Hitne Opstanak

KM 28.39

Iznos
check Tova je dostupna

Prakticna
Relefree flint lakše je da se zapali vatra, kuvanje peći i roštilj, mogu proizvesti sparks visokih temperatura do 3000 stepeni Celzijusa (5500 stepeni Celzijusa); mogu proizvesti bistar sparks - može biti korišćeno kao hitno signal; može biti upotrebljeno u kiša i sneg, otporan na vodu i weatherproof, mogu upaliti vatru u kojim uslovima; Može se koristiti za 20000 puta.
Proizvod Karakteristike
Pouzdanost super flint je to napravio omiljeni za otvorenom stručnjaci, lovci, pecanje entuzijasti, i kamperi.Koristeći flint je i jednostavan način da se zapali peć i benzin roštilj u šupi ili dvorištu.Iznenađujuće, to također radi pa u ovako vlažnoj sredini.Sve je sigurno biti srećan da se vatra sa ovim jednostavno alat .
Primetio
1. Upaljači, odgovara i ostale vatrom alati su lako ograničena teške životne uslove kao što vlažnost, vjetar, vazdušni pritisak, itd.Osim toga, oni su je zabranjeno da se nosio na vozila u mnogim slučajevima.
2. Obrati pažnju na što je izazvalo rod koristi.Kako poboljšati efikasnosti paljenja, površinu zaštitni sloj i oksida sloj trebalo bi ogrebao prije grebanje.
3. Za vlažno potpalu, ti imati veće čestice polako na drvo za potpalu površinu, čineći ih zajedno u gomili, a onda neka rod pristup gomila ostataka, da ces brzo sa sparks da proizvede koncentrirana vrućine koji mogu osigurati pouzdan paljenje za potpalu.
Počeo Požar Procedura
1. Mjesto flint na zemlju upwardly i stavi grebalica vertikalno da flint, onda ogrebotinu neke magnezijum puder na neki inflammable materijala, kao papir ili ogranak.
2. Mjesto flint na zemlju, oko 45 stupnja ogrebao, onda grebu flint brzo proizvesti iskru kao da svjetlost u inflammable materijal.
Specifikacije
Flint Promjeru : 0.3 cm (0.8 cm)
Flint Dužina : od 3,6 cm (9cm), ovo je najduži tako daleko.
Grebalica Dužina : 2.6 cm(6.5 cm).

Najbolje ponude u kategoriji..