• Novo
Otkrio naš novi Moderan Dizajn i Prijatno na dodir priručnik Pepper Mlin iz Victoria je Kući. Bez napora za Korištenje, Neverovatno hvatanje, a Širok Usta za Lako Refiling
zoom_in

Otkrio naš novi Moderan Dizajn i Prijatno na dodir priručnik Pepper Mlin iz Victoria je Kući. Bez napora za Korištenje, Neverovatno

KM 21.33

Iznos
check Tova je dostupna

Ako si na tržištu za jedinstvena pepper mill da mogu nadograditi dizajn za tvoj dom, plus jedan koji radi lako, ovaj je biber mill za tebe.Jedan prevodilac kaže : ovo mlin je estetski privlačan!Sviđa mi se glatko strane i teksturu mlin.To je dobar osjećaj u rukama.Proces trlja je veoma glatko kao dobro.
Moderni pepper mill obećanja da dam vašoj kuhinjitrpezariji je dodao malo stila to je suđeno da donesem poklon od prijatelja i porodice.To je vrlo lepo pored kuhinjskom stolu.Odlučio sam da ostane trajno na stolu.Jedan od naših gostiju primijetio i da je stvarno uzbuđena zbog dizajna.
Razumijemo da život može biti iscrpljujuce a tvoji dani su zauzeti, tako da je naša pepper mill nudi lako-da-prati upute, nećeš za gubljenje dragocenog vremena pokušavam da shvatim kako se to radi.
Široke čeljusti mlin olakšava da se popuni se sa peppercorns.Stoji skoro 6.25 visok i drži 1.41 oz ili 40 g bibera, pa ne treba stalna punjenja.
To će biti olakšanje otkriti da je kada ti je potreban svež pepper, nećete morati iskusiti bol ili nežnost u tvojim rukama ili vene, kao ovo trajnim pepper mill se vrti sa minimum napora Kao jedan klijent stavi je : to je lako iskoristi to, ne morate se previše snage da to, što mi je važno - "mill" je stvarno san koristiti.
Iskoristi našu bez RIZIKA NOVAC NAZAD GARANCIJU.Ćemo povrat novca ili zamijeniti svoju kupovinu u 60 dana od porođaja, bez pitanja.
Brzo savjet : da se najviši nivo sirov samljeti, molim te opustim malo gornje dugme (skoro da odvrnete) i desno vrhu mlin nekoliko puta - to će osloboditi sve napetosti - kasnije, molim te, stegni što je trebalo.

Najbolje ponude u kategoriji..