• Novo
Prirodno Tibet Himalaja Visinu Ametist Ljubičasta Kristal Kvarca 6 Stao 1.85 Cm Članak Jedan Prekid Štapić Trenutku sa Duge Lečenje Reiki Duhovni
zoom_in

Prirodno Tibet Himalaja Visinu Ametist Ljubičasta Kristal Kvarca 6 Stao 1.85 Cm Članak Jedan Prekid Štapić Trenutku sa Duge

KM 23.95

Iznos
check Tova je dostupna

Ovo je apsolutno predivno jedan prekinuti poenta je napravio pravi Tibet Himalaja prirodni ametist kristal !To je geart duge.Specifikacije se za 28*47 mm i oko 75 grama.
Ovi MOĆNI lečenje alati su pojedinačno ruku izabrao za jedinstvenost, moć addtional energičan properites, maksimalna energija i vrhunskog Kvaliteta na tržištu.Ove divne kristale blagoslovljen i pod naponom od našeg gospodara makaze u našoj fabrici.
Naša fabrika je rezanje Vogel od 1998. Pametan kristal su prožet sa ljekovite svjetlosti i milosrdni energije .Za 17 godina, naši rezači bili kanalisanje ove subjekte svetlosti, ljubavi, saosećanje i mir, donosi čuda healings da milionima posetilaca.Kristali su originalno izdano od mina na Tibetu Himalaja.Svaki mjesec imamo primio isporuka za vodu, i kristali raznih vrsta.Jednom u našoj fabrici, vodu i kristali su programirani za našeg gospodara kliješta, posebno u korist lečenje od svih ljudi dirnut Tibet Himalaja energije.Tibetanski visinu kristal kvarca izaziva vise od tebe svoju posebnu energetsko polje, to može proizvesti veliko polje ozdravljenja negativan iona i da će očistiti oblast pozitivan iona koji može nauditi vas i vaše voljene.Ovo Tibetanski kristal je ogromno pojačalo i trafo energije, tvoj najmanja mislio da će odmah biti uvećano za ovo sveto kristal.
Brzo : da, Ametist je sjajno za zaštitu i pročišćavanje.U prošlosti grčki & Rimska vremena bi to bio gleda kao kamen plemića.To stimulira krunu čakra i za pomoć da meditacija.
Sve naše kristali & kamenje su prirodne i formirali tokom miliona godina.Zato što su prirodno, svaki komad možda inclusions, prirodno linije ili udubljenja.Ovo je normalno i dio prirodnog materijal.

Najbolje ponude u kategoriji..