• Novo
Moliti KRUNICU od 15 OBEĆANJA Po Poglavlje Kuću | Olive Drvo moliti Krunicu, Ručno Napravljeni u Betlehemu, Izrael pravi Olive Drvo Klupko moliti Krunicu - Direktno Iz Bethelehem, Svetoj Zemlji Lako da se Nose u Džepovima-- Savršeno Jednostavno ... Učinili Dobro se nećeš Raspasti.
zoom_in

Moliti KRUNICU od 15 OBEĆANJA Po Poglavlje Kuću | Olive Drvo moliti Krunicu, Ručno Napravljeni u Betlehemu, Izrael pravi Olive

KM 11.51

Iznos
check Tova je dostupna

AUTENTIČNO OLIVE DRVO moliti KRUNICU PERLE IZ BETLEHEMA Ovo je autentičan katolik moliti krunicu napravljen od drvo masline.U moliti Krunicu je napravila u Vitlejem da je porodični posao.PET DECENIJE KATOLIK moliti KRUNICU Jedno moliti krunicu uključuje 53 "Zdravo Marijo" perle i 6 "Oče Naš," perle.Moliti krunicu je podijeljen u pet decenije (kompleta deset perle) predstavlja događaj u životu od Isusa.Ukupno ima 59 perle. 8 MM moliti KRUNICU PERLE U moliti krunicu unutarnji krug je naknadu od 10,5", kraja na kraj 15.5".Perle su povrsine. 8 MM (0.3") u promjeru.Krst je 1.45" u dužinu i 1" je širok.

Najbolje ponude u kategoriji..