• Novo
Vinil Zid Dizajn Winnie Pooh Predaja Citati Naljepnice Vinil Zid Decals - Izraz & Riječi & Pisma Brown
zoom_in

Vinil Zid Dizajn Winnie Pooh Predaja Citati Naljepnice Vinil Zid Decals - Izraz & Riječi & Pisma Brown

KM 8.12

Iznos
check Tova je dostupna

Proizvod Mogućnosti :
VAŽNO : Za prilagoditi decals, molim te izabrati "Običaj" i veličinu, onda e-mail nas je boja koju želim.Ovo je veoma važna ili se mi ne možemo obraditi tvoju narudžbu. (klik "kontakt prodavca" u vaše naređenje povijest stranica odmah poslije kupovine promijeniti naređenje od uobičajeno)
San Ptica vinil decals su napravljene sa preciznost i briga.Ovo nije "pokretnoj traci" vrstu posla.Stavili smo puno vremena i težak posao u svakom dizajn.
Koristimo samo najkvalitetnije materijala i naš decals su napravljene na mate završiti vinil, pa izgledaju kao da su naslikao ili zapisan na zid.Mastilo da koristimo nisu otrovna, i uvijek lijepa i živa!
Stojimo 100% iza usluga koju mi pružamo i iza proizvoda koji zaradimo i prodati.
San Ptica Zid Decals su super dekoraciju alternative za zakupcima i vlasnici slični.Oni su lagan za postavljanje i isto tako lako ukloniti.Naš zid decals neće ostaviti lepljivi talog iza nakon uklanjanje, ili, tako da nema dodatne potrebno čišćenje.
Sve naše vinil zid decals su skinuti, ali ne i ponovno iskoristivih.Biti siguran da zumiraj na slici da vidim sve u redu detalj ovo dizajner preslikač.
Napravi mesta u tvojoj kući, kancelarija ili stvarno nigde da sadrži tvoju osobnost sa našim jeftin, trajnih, lagan za postavljanje, vinil grafika!!!
Paket uključena
1* Vinil Zid Preslikač
1* Prijavu Instrukcije
.

Najbolje ponude u kategoriji..